Bestil vore tjenester

Venligst giv os dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte dig hurtigst mulig.

Referencer:

Indtast din tekst her...Referencer:

"Hej Erik.

Jeg har rigtig gode nyheder. Flyveturen gik bare super godt.

Der var slet ingen problemer. Jeg bemærkede slet ikke, at vi landede i Nairobi, saa det var en kæmpe lettelse at flyve. Flyveturen på 9 timer var den bedste, for når flyet er så stort, så mærker man næsten intet + man kan se film og spille spil.

Saa jeg siger tusind tak :)

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal takke dig nok. Jeg har fået det mærkbart bedre. Jeg har været ude at gå en lille tur i byen helt alene, men har ikke overvundet angsten for at gå til købmanden,men håber det kommer.

Med hensyn til min mand, har han pludselig ikke lyst til at deltage. Han har et utal af undskyldninger, og kan ikke helt se, hvad han skal ændre ved sig selv. Jeg tror, han blev forskrækket over den mærkbare forandring der var hos mig.

Jeg respektere hans beslutning, selvom jeg synes det er ærgeligt.

Hej Erik.

Jeg har det stadig godt. Jeg har deltaget i en stor sammenkomst, hvor de fleste var her fra byen. Førhen ville jeg have haft svedeturer og været i rigtig dårligt humør i tiden op til. Det skete slet ikke denne gang, og pludselig er der en ældre herre,som spørger om jeg er alene i byen, og så går det op for mig, at jeg for første gang i mit liv, er trådt ind i et kæmpe selvskab og giver hånd og smiler, uden at gå gennert en halv meter efter min mand. Det var en utrolig oplevelse, som jeg ved der vil komme flere af.

kommentar: jeg vil gerne holde op med at ryge og har hørt meget godt om din behandling fra min arbejds giver. jeg vil gerne aftale en tid på et tidspunkt, der både passer ind i din kalender og min kalender

__________________________________________________________________________

Hej Erik
Jeg har ikke fået taget mig sammen til at ringe til dig, men nu skynder jeg mig at sende en mail til dig.
Først vi jeg gerne sige, at det var en utrolig positiv oplevelse jeg havde hos dig, og fandt det meget spændende.
Jeg synes jeg har været mere positiv og mere glad siden jeg har været hos dig, og har også været ude at bowle en aften med nogle venner.
Der er stadig meget socialangst i min hverdag, men arbejder på sagen som du rådede mig til.
Synes alt i alt at det har hjulpet at komme hos dig, men tror gerne jeg vil i hypnoterapi igen en dag.
Har aldrig været så afslappet som den dag jeg kom hjem, det var rart at prøve!Jeg henvender mig til dig igen, når jeg lige får tid og råd til at prøve igen.Med venlig hilsen ?

__________________________________________________________________________

kommentar: Jeg har en søn på 20 som lider af eksamensskræk.Hans fætter som har været hos dig har fortalt at det har hjulpet ham at blive hypnotiseret, så det vil min søn også gerne prøve.

Så vil vi gerne have en tid hos dig.

mange hilsner ?

__________________________________________________________________________

Hej Erik.

Nu mailer jeg.

Jeg har det fint. Jeg er jo begyndt på sygeplejerskeudd. og starten her, har været bedre end jeg troede (eller frygtede). Angsten og usikkerheden på nogle områder, er ikke længere så overvældene, - f.eks. har der været mange almindelige, praktiske ting som skulle ordnes her i opstarten og under "normale" omstændigheder ville jeg have undgået dem, have udsat det til lidt senere og på den måde være kommet lidt bagud, i forhold til alle de andre, men det er ikke tilfældet nu.

Jeg har endnu ikke fundet en lille lejlighed i Randers, men det er ellers planen. Jeg låner en bil og kører ind til byen, og det har været temmeligt grænseoverskridende at skulle manøvere i trafikken, men det giver mig også en god følelse, fordi jeg kan det og fordi jeg nu er lidt mere som alle andre.

Med venlig hilsen ?